Blossom Field lasten pitkähihainen mekko

Alkuperäinen hinta oli: 59.90€.Nykyinen hinta on: 29.00€. sis.alv.24%

Jokaisen prinsessan unelma mekko! Hevosia ja värikkäitä kukkia, tässä on ihana keinahdella arjen menoissa ja yhdistämällä mekon vaikka pitsisukkahousuihin saadaan ihan täydellinen juhla-asu. Mekko on A-linjainen ja väljä, leikkaus rinnan alla ja rypytetty helma. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla
  • Valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta
Tuotetunnus (SKU): blossom-field-pitkähihainen-mekko Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Super kaunis Blossom Field kuosi ihastuttaa kyllä joka prinsessaa ja prinsessan mielistä! Blossom Field kuosissa seikkailee kepeän kauniit hevoset ja paljon paljon värikkäitä kukkia. Ihanan hempeä ja iloinen kuosi.

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu pitkähihainen mekko. Mekko on A-linjainen ja väljä, leikkaus rinnan alla ja rypytetty helma. Mekko sopii arkeen ja juhlaan. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Kankaan kuosin on Ihkalle suunnitellut Nora Bisi ja se on painettu Euroopassa GOTS sertifioidulle pohjakankaalle. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Lisätiedot

Lasten koot

80cm, 86cm, 92cm, 98cm, 104cm, 110cm, 116cm, 122cm, 128cm

Saatat myös pitää...

Go to Top