Tietosuojaseloste

 

Verkkokauppasivustomme osoite on www.ihkaclothing.fi
Yrityksemme toiminimi on Ihka Clothing Oy ja Y-tunnus 3105214-5
Kysymyksiin tieosuoja-asioissakin vastaa LauraRöyskö laura@ihkaclothing.fi

 

Mitä tietoja keräämme

Evästeet: Tämä verkkosivu käyttää “cookieita” eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi verkkokaupassamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Kun vierailet sivustollamme, keräämme tietoa käyttämästäsi laitteesta sisältäen selaintiedot, IP-osoitteen, käyttöjärjestelmän, aikavyöhykkeen sekä tietoa laitteeseesi asennetuista evästeistä. Sivustomme selailusta keräämme lisäksi tietoa katsomistasi yksittäisistä sivuista tai tuotteista, sivustomme sisääntulosivuista, hakusanoista ja vuorovaikutuksestasi sivustomme kanssa.

Ostokset: Kun teet tai yrität tehdä tilauksen verkkokaupassamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja maksutietosi.

Suoramarkkinointi: Mikäli saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat verkkokauppaamme, tuotteitamme ja palveluitamme sekä muita kauppaan liittyviä päivityksiä. Voit halutessasi koska vain poistua postituslistaltamme. Mahdollisuus tähän on meiltä saapuneiden sähköpostien yhteydessä tai ottamalla yhteyttä tämän tietosuojalausekkeen ylläpitäjään kirjallisesti.

 

Mihin käytämme henkilötietojasi

Käytämme tilaustietojasi täyttääksemme tilausvelvoitteemme sisältäen maksutietojesi käsittelyn, kuljetuksen järjestämisen ja toimittaaksemme tilausvahvistukset. Tämän lisäksi käytämme tilaustietojasi yhteydenpitoon kanssasi ja meille ilmoittamasi suostumuksen mukaisesti informaation antamiseen ja tuotteidemme tai palveluidemme markkinoimiseen. Lisäksi käytämme antamiasi henkilötietoja kohdennettuun mainontaan tai markkinointiviestinnässä, jonka uskomme kiinnostavan sinua.

Käytämme automaattisesti kerättyä tietoa kehittämään ja optimoimaan sivustoamme esimerkiksi tuottamalla analytiikkatietoja siitä, miten asiakkaamme selailevat sivustoamme ja arvioidaksemme markkinointi- ja mainoskampanjoidemme onnistumista.

 

Henkilötietojesi jakaminen

Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa edesauttaaksemme henkilötietojesi käyttöä edellä kuvatulla tavalla. Käytämme WooCommercea verkkokauppamme toteuttamiseen. Käytämme myös Google Analytics -palvelua ymmärtääksemme asiakkaiden sivuston käyttöä paremmin. Sivustomme maksupalvelun tarjoaja on Paytrail.  Tapahtumissa käytämme maksujen palveluntarjoajana iZettleä.

Voimme jakaa henkilötietojasi sovellettavan lain ja säännösten mukaisesti vastataksemme haasteeseen, saamaamme kotietsintälupaan tai muuhun lailliseen tiedon luovuttamispyyntöön taikka muulla tavalla turvaamaan oikeuksiamme.

 

Henkilötietojen säilyttäminen

Kun teet tilauksen tämän sivustomme kautta, säilytämme tilaustietosi toistaiseksi ellet pyydä niiden poistamista. Henkilötietosi säilytetään ja käsitellään pääasiassa Suomessa ja EU:n sisällä. Joissain tapauksissa henkilötietoja kuitenkin siirretään ja käsitellään EU:n ulkopuolelle. Näitä tapauksia voivat olla esimerkiksi tiettyjen pilvipalveluiden tai muiden sovellusten hyödyntäminen. Esimerkkinä EU:n ulkopuolella säilytettävistä henkilötiedoista on käyttämämme uutiskirjeohjelmisto Mailchimp. 


Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. 

Jos tiedoissasi on virheitä, voit esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. Suoramarkkinoinnin kieltäminen onnistuu myös noudattamalla markkinointiviestissä olevia ohjeita poistamiseen. Asiakkaalla on myös oikeus poistaa Ihkan käsittelemiä henkilötietoja koska tahansa.

 

Muutokset

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. 

 

Kysymykset

Jos tahdot päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, mitä verkkokauppamme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse laura@ihkaclothing.fi tai postitse:

Ihka Clothing Oy
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki