Little Ones Olive lasten t-paita

39.90 sis.alv.24%

Suloiset metsäneläimet uudella oliivin värisellä pohjalla. Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten Little Ones Olive lyhythihainen t-paita. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 86/92 – 122/128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): little-ones-olive-t-paita Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Suosittu Little Ones kuosi uudessa oliivin värisessä pohjassa. Tähän kuosiin on rakastuttu, se on suloinen ja rauhallinen. Yhdistä Little Ones Olive t-paita oliivin värisiin shortseihin ja saat ihanan mätsäävän kesäasun.

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten lyhythihainen t-paita. Paidassa on normaalimitoitus, vastaa kaksoiskoon suurempaa. Printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Paita on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa. Pohjakankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Saatat myös pitää...

Go to Top