Blossom Field lasten paita

44.90 sis.alv.24%
26.94 sis.alv.24%

Super kaunis Blossom Field kuosi ihastuttaa kyllä joka prinsessaa ja prinsessan mielistä! Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten Blossom Field pitkähihainen paita. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): blossom-field-paita Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Super kaunis Blossom Field kuosi ihastuttaa kyllä joka prinsessaa ja prinsessan mielistä! Blossom Field kuosissa seikkailee kepeän kauniit hevoset ja paljon paljon värikkäitä kukkia. Ihanan hempeä ja iloinen kuosi.

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten pitkähihainen paita. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Paita on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa. Pohjakankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Go to Top