Blossom Field vauvan body

44.90 sis.alv.24%

Suloinen Blossom Field vauvan body. Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu pitkähihainen body. Bodyssa on kaksi nepparia olalla helpottamassa pukemista. Bodyssa normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Materiaali on sielä, joustava ja miellyttävän tuntuinen iholla. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 62/68 – 86/92
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): blossom-field-body Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Super kaunis Blossom Field kuosi ihastuttaa kyllä joka prinsessaa ja prinsessan mielistä! Blossom Field kuosissa seikkailee kepeän kauniit hevoset ja paljon paljon värikkäitä kukkia. Ihanan hempeä ja iloinen kuosi.

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu vauvan Blossom Field pitkähihainen body. Bodyssa on kaksi nepparia haarassa ja olalla helpottamassa pukemista. Bodyssa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Materiaali on sielä, joustava ja miellyttävän tuntuinen iholla. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Paita on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa. Pohjakankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Saatat myös pitää...

Go to Top