Lapset

Tee vastuullinen valinta ja tilaa ihanat kotimaiset lastenvaatteet netistä Ihkan verkkokaupasta tai piipahda suoraa myymälässämme Seinäjoella! Meiltä saat myös valmiin paketin suoraan lahjansaajalle. Voimme paketoida tilaamasi lahjan lähetyslaatikon sisälle ilman hintatietoja halutessasi. Tilaa erikseen mukaan lahjapaketointi ja kirjaa toiveesi tilaukselle. Ihanan helppoa.

Haluamme tarjota vaatteita, jotka lapsi itse valitsee kaapista ylleen. Ne tuntuvat miellyttäviltä päällä, näyttävät kauniilta, kestävät aikaa ja kuormittavat vähemmän ympäristöä. Haluamme luoda vaatekaappiin tarkasti mietittyjä laadukkaita vaatekappaleita. Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Valmistamalla tuotteet Suomessa, varmistutaan tuotteen laadusta ja tuotetaan työtä Suomeen. Ihkan lastenvaatteita voi ostaa huoletta, tuotteet ovat laadukkaita ja hyvin suunniteltuja, vahvasti kotimaisia ja eettisiä – vastuullista kuluttamista parhaimmillaan.

VAATTEET
VAUNUVERHOT JA PYYHKEET
OUTLET
CÓNDOR – sukat ja sukkahousut
Helle Visuals – kortit
Poopua – tuttinauhat ja purulelut

Muut tuotemerkit

Ihkan omien laadukkaiden lastenvaatteiden ja tarvikkeiden lisäksi valikoimastamme löydät myös valikoidut tuotemerkit; Cóndor, Helle Visuals ja Poopua.

Cóndor – Laadukkaat ja pehmoiset Cóndor sukkahousut ja sukat vauvoille ja lapsille. Sileä neulos pysyy nypyttömänä ja napakkana. Sukkahousujen ja sukkien sävyt sopivat kauniisti Ihkan tuotteisiin. Cóndor tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Espanjassa.

Helle Visuals – super kauniit Hellen kortit on kirsikka kauniille kokonaisuudelle. Ihanat Suomessa suunnitellut ja valmistetut kortit sopii ihanasti Ihkan tuotteisiin. Kurkkaa kaikki ihanat kuvitukset.

Poopua – Tamperelaisen Poopuan tuotteista meiltä löytyy puruketjuja ja tuttinauhoja. Turvallisia ja vastuullisia tuotteita lapsille, käsityönä Suomesta.