Simply Mist lasten laatikkopaita

Alkuperäinen hinta oli: 44.90€.Nykyinen hinta on: 15.00€. sis.alv.24%

Yksivärisestä pehmeästä ja kevyestä luomupuuvillatrikoosta ommeltu lasten pitkähihainen laatikkopaita. Laatikkopaita on rento, oversize -tyylinen paita. Se on oivallinen kaveri tiukemmalle alaosalle, kuten legginseille. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu laajasti sertifioidusta luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): Simplymist.laatikkopaita Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Pehmeästä ja kevyestä luomupuuvillatrikoosta ommeltu lasten pitkähihainen laatikkopaita. Laatikkopaita on ihanan rento ja löysä paita. Tyylikäs kaveri tiukemmalle alaosalle, kuten esimerkiksi legginseille. Laatikkopaita menee sekä tytöille että pojille. Mitoitus on oversize -tyylinen, mutta hihat ovat kapeammat ja ranteessa hihansuu on tiukempi, jotta hiha pysyy paikallaan. Paidan väri Simply Mist sopii kauniisti kaikkiin Dearest malliston tuotteisiin.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Paita on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Tuotteessa käytetyllä kankaalla on OCS 100-,  OEKO-Tex 100- ja GOTS sertifikaatti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

 

Saatat myös pitää...

Go to Top