Calm Buddys Pink vauvan body

39.90 sis.alv.24%

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu vauvan pitkähihainen body. Bodyssa on kaksi nepparia olalla helpottamassa pukemista. Bodyssa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Materiaali on sielä, joustava ja miellyttävän tuntuinen iholla. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 62/68 – 86-92
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): calm-buddys-pink-body Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu vauvan pitkähihainen body. Bodyssa on kaksi nepparia olalla helpottamassa pukemista. Bodyssa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Materiaali on sielä, joustava ja miellyttävän tuntuinen iholla.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Body on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Elisa Parto. Kangas on painettu Euroopassa. Pohjakankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Go to Top