Yritys

Ihkan lastenvaatteet on laadukkaita ja mukavia pitää, niissä on tilaa leikille.

Ihka valmistaa vastuulliset ja laadukkaat vaatteet lapsille ja naisille pientuotantona Suomessa. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu kankaita ja ompelutarvikkeita, koska ompelu vaan on niin ihanaa. Ihkalta löydät oman tuotannon kankaiden lisäksi myös valikoiman yksivärisiä vaatetuskankaita ja ompelutarvikkeita.

Arvomme

Arvoihimme kuuluvat kotimaisuus, laatu ja kestävyys, ekologisuus sekä mukavuus. Tavoitteenamme on tarjota vaatteita, jotka lapsi itse valitsee kaapista ylleen. Ne tuntuvat miellyttäviltä päällä, näyttävät kauniilta, kestävät aikaa ja kuormittavat vähemmän ympäristöä. Haluamme luoda vaatekaappiin tarkasti mietittyjä laadukkaita vaatekappaleita.

Kotimaisuus

Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Valmistamalla tuotteet Suomessa, varmistutaan tuotteen laadusta ja tuotetaan työtä Suomeen. Valmistamme vaatteet pientuotantona täällä Etelä-Pohjanmaalla, Ilmajoella. Kaikki vaatteittemme kaavat on suunniteltu meillä Ihkalla, niiden toimivuus on useaan kertaan hiottua ja mietittyä, käytössä testattuja. Jokainen meillä valmistunut vaate on oma tärkeä yksilönsä, joka on kulkenut matkansa Suomen lipun alla. Suomalaisen Työn Liitto onkin myöntänyt vaatteillemme Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

Ekologisuus

Tuotteemme ovat sekä ekologisia, kestäviä että vastuullisesti Suomessa lähituotantona valmistettuja. Vaatteemme ommellaan pääasiassa sertifioidusta luomupuuvillasta. Valmistamalla vaatteet laadukkaista materiaaleista, taataan niiden pidempi käyttöikä ja senkin myötä pienempi kuormitus ympäristölle. Vaatteet kestävät aikaa, käyttöä ja pesua, kun niitä pidetään hyvin, niiden ansaitsemalla hyvällä huolenpidolla.

Laatu, kestävyys ja mukavuus

Laatu ja kestävyys – nämä kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä ja vievät meitä eteenpäin kulutustottumuksiemme muokkaamisessa. Haluamme tuottaa laadukkaita vaatteita, jotka oikeasti kestävät käytössä ja pääsevät jatkokierroksille seuraavienkin lasten käyttöön. Sillä vähemmän on enemmän.⁠
Mukavuus – koska lapset ovat lapsia. Annetaan heidän olla lapsia. Mukavissa ja ihanan näköisissä vaatteissa on vaan kivempi leikkiä, touhata ja kulkea jännittävää matkaa päivä kerrallaan. Annetaan rakkaimmillemme parasta.

Ihka Clothing naisten 34 hihainen tunika Mystical Garden army green-lifestyle4