Yritys

Ihka Clothing valmistaa värikkäitä ja laadukkaita lastenvaatteita Suomessa. Valmiiden vaatteiden lisäksi valikoimaamme kuuluu luomupuuvillaiset trikoo- ja collegekankaat.

Ekologisuus

Tuotteemme ovat ekologisia ja laadukkaita. Lastenvaatteet valmistetaan luomupuuvillasta. Valmistamalla vaatteet laadukkaista materiaaleista, taataan niiden pidempi käyttöikä ja sen myötä pienempi kuormitus ympäristölle. Vaatteet kestävät aikaa, käyttöä ja pesua, kun niitä pidetään hyvin, niiden ansaitsemalla hyvällä huolenpidolla.

Suomalaisuus

Valmistamme vaatteet Suomessa, Ilmajoella ja Seinäjoella. Osa vaatteista tulee omasta pienestä ompelimosta ja suuremmat erät Ilmajokelaisesta perheyrityksestä. Kotimaisen valmistuksen avulla taataan ompelutyön laatu ja varmistetaan työn eettisyys. Ihkan vaatteilla ostat varmasti työtä Suomeen.

Ihkan alku

Ihkan tarina on alkanut joulun alla 2019, mutta kipinä yritykselle on syntynyt jo vuosia sitten. Palava halu omaan yritykseen on kytenyt jo kauemman aikaa, kunnes sille ajan saatossa muodostui selkeä visio. Vuosien ompeluharrastuksen jälkeen perheeseemme syntyi esikoinen, jonka innoittamana omien vaatteiden ompelu vaihtui vauvan vaatteisiin ja myöhemmin taaperon vaatteisiin; päiväkotivaatteisiin ja pyhävaatteisiin. Suomalaisen käsityön ja laadukkaitten lastenvaatteiden kasvava arvostus pönkitti yrittäjyyteen. Luotto siihen, että meitä suomalaisia aidosti kiinnostaa Suomessa valmistetut laadukkaat, käyttöä kestävät vaatteet, vei yritystä lähemmäs lähtökuoppiaan. Tarve saada toteuttaa omaa ajatusta ja unelmaa alkoi käydä sietämättömäksi, jolloin otettiin lopullinen askel kohti uutta ja alettiin rakentamaan Ihkan tarinaa.

Tervetuloa mukaan,
Laura Röyskö

Ihka Clothing - Laura Röyskö