Hiding Fresh Olive lasten paita

Alkuperäinen hinta oli: 44.90€.Nykyinen hinta on: 19.00€. sis.alv.24%

Suositusta Hiding kuosista huikean raikas uusi Fresh Olive väritys! Ihana kuosi passaa isompienkin poikien makuun. Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten Hiding Fresh Olive pitkähihainen paita. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): hiding-fresh-olive-paita Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Suositusta Hiding kuosista huikean raikas uusi Fresh Olive väritys! Hiding kuosissa piilottelee suloisia pupuja vehreiden lehtien suojassa. Ihana kuosi sopii isompienkin poikien makuun.

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten pitkähihainen paita. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Paita on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa. Pohjakankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Saatat myös pitää...

Go to Top