Dark Beige vauvan lappuhaalarit

64.90 sis.alv.24%

Suloiset, rennot ja ajattomat lappuhaalarit. Vauvan lappuhaalarit on valmistettu Ökö-Tex 100 sertifioidusta joustocollegesta. Leveät haalarihousut, joissa henkselit kulkevat ristiin selässä. Henkseleiden pituutta voidaan säätää neppareiden avulla.  Housun alaosa on ihanan leveä, baggy-mallinen, jossa hyvin tilaa vaipalle ja leikille.  Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 62/68 – 98/104
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla
  • Valmistettu Ökö-Tex 100 joustocollegesta
Tuotetunnus (SKU): dark-beige-lappuhaalarit Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Suloiset, rennot ja ajattomat lappuhaalarit. Lappuhaalarit sopivat niin vauvalle kuin vielä isommallekin seikkailijalle. Yhdistä kauniin yksivärisen haalarin kaveriksi ihana kuosillinen body tai paita. Ajaton beige väri sopii moniin kuosillisiin tuotteisiimme.

Vauvan lappuhaalarit on valmistettu Ökö-Tex 100 sertifioidusta joustocollegesta. Leveät haalarihousut, joissa henkselit. Henkseleiden pituutta voidaan säätää neppareiden avulla. Henkseleissä kaksi nepparia. Housun alaosa on suloisen leveä baggy-mallinen, jossa hyvin tilaa vaipalle. Vyötäröllä kuminauha.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Saatat myös pitää...

Go to Top