Cocoa Brown lasten legginsit

34.90 sis.alv.24%
20.94 sis.alv.24%

Laadukkaasta puuvillatrikoosta valmistetut kotimaiset lasten legginsit. Ihanat luottopöksyt kuosillisille paidoille, tunikoille ja mekoille. Legginseissä on korkea vyötärö ja leveä kuminauha. Koossa 80-92 on hieman korotetumpi vyötärö. Housuissa on normaalimitoitus.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu puuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): cocoa-brown-legginsit Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukkaasta puuvillatrikoosta valmistetut kotimaiset lasten legginsit. Ihanat luottopöksyt kuosillisille paidoille, tunikoille ja mekoille. Legginseissä on korkea vyötärö ja leveä kuminauha. Koossa 80-92 on hieman korotetumpi vyötärö, jotta vaipalle jää paremmin tilaa. Lasten legginseissä on normaalimitoitus. Uudessa mallissa hieman pidennetty lahkeen mittaa.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Housut on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

 

Go to Top