Dearest Vintage Pink lasten t-paita

39.90 sis.alv.24%

Ihana, tuttu Dearest kuosi hieman pienemmällä kuvion koolla. Dearest kuosissa kauniit bambit, puput ja kukat vanhan roosalla pohjalla. Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten Dearest Vintage Pink lyhythihainen t-paita. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 86/92 – 122/128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): Dearest-vintage-pink-tpaita Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuttu Dearest kuosimme on nyt pienemmässä kuviokoossa. Ihana Dearest on suloinen, kaunis ja herkkä. Vanhan roosan värisellä pohjalla bambeja, pupuja ja kauniita kukkia. Yhdistä t-paita vanhan roosan sävyisiin shortseihin ja kesäasu on valmis. Lisää vintage henkeä saat yhdistämällä asuun vielä pitsiset polvisukat!

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten lyhythihainen t-paita. Paidassa on normaalimitoitus, vastaa kaksoiskoon suurempaa. Printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Paita on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa. Pohjakankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Saatat myös pitää...

Go to Top