Poopua tuttinauha rusetilla – eri värejä

21.50 sis.alv.24%

Poopuan kaunis rusettituttinauha puuhelmillä ja nahkarusetilla. Tuttinauha on helppo tapa pitää tutti tallessa ja lähellä lasta. Tuttinauhat tarjoavat tekemistä myös lapsen sormille ja ovat turvallisia imeskeltäviksi. Tuttinauhan pituus ilman klipsua noin 21cm. Tuttinauhan rusetin nahka on suomalaista eettisesti tuotettua vapaan poronnahkaa.

  • Kiinnitys silikonirenkaalla tuttiin
  • Nahka suomalaista poronnahkaa
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
Tuotetunnus (SKU): poopua-tuttinauha-rusetti Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Poopuan kaunis rusettituttinauha puuhelmillä ja nahkarusetilla. Tuttinauha on helppo tapa pitää tutti tallessa ja lähellä lasta. Tuttinauhat tarjoavat tekemistä myös lapsen sormille ja ovat turvallisia imeskeltäviksi. Tuttinauhan pituus ilman klipsua noin 21cm.

Nahka on suomalaista eettisesti tuotettua vapaan poronnahkaa, ei sisällä atsovärejä. Kaikki Poopuan nahkatuotteet valmistetaan Tampereella. Metallinen, nikkelivapaa klipsu. Puuhelmet pyökkiä, sekä elintarvikekelpoinen, täysin myrkytön silikonirengas.

Tuttinauhaan saat kiinni kaikki tutit, sillä mukana tuleva silikonirengas venyy eri mallisiin tutteihin. Emme suosittele puu- ja muoviosien keittämistä tai pakastamista.

Poopuan tuttinauhat vastaavat standardin SFS -EN 12586 vaatimuksia. Huomioithan, että tuttinauha ei ole lelu. Tuttinauha sisältää pieniä osia, jotka voivat olla vaarallisia pienille lapsille. Älä jätä lasta yksin tuttinauhan kanssa. Tarkista tuttinauha säännöllisesti, ja hävitä rikkoutunut nauha välittömästi.

Varoitus! Tukehtumisvaara, sisältää pieniä osia.

Saatat myös pitää...

Go to Top