Lahjapaketointi

3.00 sis.alv.24%

Kaunis lahjapaketointi valitsemallesi tuotteelle. Valitse tilauksellesi tuotteiden lisäksi lahjapaketointi, niin saat valmiin paketin toimitettuna joko sinulle tai suoraan lahjan saajalle.

  • Toimitus joko itselle tai suoraan lahjansaajalle
  • Pakettiin mahtuu 1-2 vaatetta tai ompeluintoiselle vaikkapa 1-2 metriä kangasta
Tuotetunnus (SKU): lahjapaketointi Osasto:

Kuvaus

Kaunis lahjapaketointi valitsemallesi tuotteelle. Valitse tilauksellesi tuotteiden lisäksi lahjapaketointi, niin saat valmiin lahjan, toimitettuna joko sinulle tai suoraan lahjan saajalle. Pakettiin mahtuu 1-2 vaatetta tai ompeluintoiselle vaikkapa 1-2 metriä kangasta. Lahja pakataan valkoiseen laatikkoon, joka kääritään lahjapaperiin ja koristetaan nauhan lisäksi kotimaisesta koivuvanerista valmistetulla käpykoristeella.

Tuotteet voidaan toimittaa Postin tai Matkahuollon kautta joko itsellesi tai suoraan lahjansaajalle. Mikäli toivot tilauksesi kaikkien tuotteiden lähtevän suoraan lahjansaajalle, valitse kassalla “toimitus eri osoitteeseen” ja täytä tiedot. Tällöin tuotteet pakataan lahjapakettiin ja toimitetaan ilman tuotteiden hintatietoja ja lähetyslistaa paketin saajalle. Voit jättää viestin lahjan saajalle tilauksen kommenttikenttään.

Saatat myös pitää...

Go to Top