Poopua tuttinauha puupunen – eri värejä

19.50 sis.alv.24%

Varastossa

Suloinen Poopuan pupu-tuttinauha puisella pupulla ja silikoni- sekä puuhelmillä. Tuttinauha on helppo tapa pitää tutti tallessa ja lähellä lasta. Tuttinauhat tarjoavat tekemistä myös lapsen sormille ja ovat turvallisia imeskeltäviksi. Tuttinauhan voi puhdistaa vedellä ja saippualla. Tuttinauhaan saat kiinni kaikki tutit, sillä mukana tuleva silikonirengas venyy eri mallisiin tutteihin.

  • Kiinnitys nauhalla rengastuttiin, mukana myös silikonirengas “tavalliselle” tutille
  • Elintarvikekelpoiset silikonihelmet
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
Tuotetunnus (SKU): poopua-tuttinauha-puupunen Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Suloinen Poopuan pupu-tuttinauha puisella pupulla ja silikoni- sekä puuhelmillä. Tuttinauha on helppo tapa pitää tutti tallessa ja lähellä lasta. Tuttinauhat tarjoavat tekemistä myös lapsen sormille ja ovat turvallisia imeskeltäviksi.

Elintarvikekelpoiset helmet eivät sisällä ftalaatteja tai raskasmetalleja ja ovat täysin myrkyttömiä ja BPA-vapaita. Tuttinauhan voi puhdistaa vedellä ja saippualla. Tuttinauhaan saat kiinni kaikki tutit, sillä mukana tuleva silikonirengas venyy eri mallisiin tutteihin. Klipsu on nikkelitön. Tuttinauhojen puu- ja muoviosien keittämistä tai pakastamista ei suositella.

Poopuan tuttinauhat vastaavat standardin SFS -EN 12586 vaatimuksia. Huomioithan, että tuttinauha ei ole lelu. Tuttinauha sisältää pieniä osia, jotka voivat olla vaarallisia pienille lapsille. Älä jätä lasta yksin tuttinauhan kanssa. Tarkista tuttinauha säännöllisesti, ja hävitä rikkoutunut nauha välittömästi.

Varoitus! Tukehtumisvaara, sisältää pieniä osia.

Saatat myös pitää...

Go to Top