Poopua puruketju – erilaisia

24.50 sis.alv.24%

Poopuan purulelu, jonka voit keittää ja pakastaa. Puruketjussa riittää tutkittavaa! Erimuotoiset helmet tarjoavat tutkiskeltavaa vauvan sormille ja ikenille. Puruketjun mukana tulee irroitettava nikkelitön, metallinen klipsu, jonka avulla voit kiinnittää lelun esimerkiksi vauvan vaatteisiin. Mukana paketissa myös irroitettava muovinen vaunurengas, jonka avulla lelun saa roikkumaan vaunuleluksi vaunuihin tai vaikka turvakaukaloon. Voit käyttää puruketjua siis esim. vaunuleluna, turvaistuimessa tai kantoliinassa tai antaa sellaisenaan vauvalle tutkittavaksi.

  • Elintarvikekelpoiset silikonihelmet ja -hahmot
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
Tuotetunnus (SKU): poopua-puruketju Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Poopuan purulelu, jonka voit keittää ja pakastaa.

Puruketjussa riittää tutkittavaa! Valmistettu silikonihelmistä ja silikonisesta hahmosta. Elintarvikekelpoinen silikoni ei sisällä ftalaatteja tai raskasmetalleja ja on täysin myrkytöntä. BPA-vapaa. Erimuotoiset helmet tarjoavat tutkiskeltavaa vauvan sormille ja ikenille. Puruketjun mukana tulee irroitettava nikkelitön, metallinen klipsu, jonka avulla voit kiinnittää lelun esimerkiksi vauvan vaatteisiin. Paketissa mukana myös irroitettava muovinen vaunurengas, jonka avulla lelun saa roikkumaan vaunuleluksi vaunuihin tai vaikka turvakaukaloon. Voit käyttää puruketjua siis esim. vaunuleluna, turvaistuimessa tai kantoliinassa tai antaa sellaisenaan vauvalle tutkittavaksi. Ilman klipsua tai vaunurengasta lelun voi pakastaa tai keittää. Puhdistus vedellä ja saippualla tai keittämällä.

Kaikilla Poopuan tuotteilla on CE-merkintä ja ne noudattavat lelustandardin EN-71 asettamia vaatimuksia. Tuotteet ovat Suomessa vastuullisesti ja huolella käsinkoottuja.

Saatat myös pitää...

Go to Top