Hiding Fresh Olive vauvan body

44.90 sis.alv.24%

Suosistusta Hiding pupu kuosista on saatu nyt ihana raikas väritys Fresh Olive. Hiding Fresh Olive vauvan body on valmistettu laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta. Bodyssa on kaksi nepparia olalla helpottamassa pukemista. Bodyssa normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Materiaali on sielä, joustava ja miellyttävän tuntuinen iholla. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 62/68 – 86/92
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): hiding-fresh-olive-body Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Suositusta Hiding kuosista huikean raikas uusi Fresh Olive väritys! Hiding kuosissa piilottelee suloisia pupuja vehreiden lehtien suojassa. Ihana kuosi sopii isompienkin poikien makuun.

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu vauvan Hiding Fresh Olive pitkähihainen body. Bodyssa on kaksi nepparia haarassa ja olalla helpottamassa pukemista. Bodyssa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Materiaali on sielä, joustava ja miellyttävän tuntuinen iholla. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Paita on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa. Pohjakankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Saatat myös pitää...

Go to Top