Mystical Garden Lavender naisten kerrosmekko

139.90 sis.alv.24%
83.94 sis.alv.24%

Luomupuuvillatrikoosta valmistettu naisten kerrosmekko. Mekossa on lyhyet hihat, avara pääntie sekä edessä että takana ja kaunis runsas helma. Mekko on malliltaan A-linjainen ja väljä, leikkaus rinnan alla ja rypytetyt runsaat helmaosat. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu.

  • Koot XS-XL
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): mystical-garden-lavender-naisten-kerrosmekko Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu naisten lyhythihainen kerrosmekko. Mekossa on lyhyet hihat, avara pääntie sekä edessä että takana ja kaunis runsas helma. Mekko on malliltaan A-linjainen ja väljä, leikkaus rinnan alla ja rypytetyt runsaat helmaosat. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Kankaan kuosin on Ihkalle suunnitellut Nora Bisi ja se on painettu Euroopassa GOTS sertifioidulle pohjakankaalle.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Saatat myös pitää...

Go to Top