Mystical Garden Army naisten tunika

99.90 sis.alv.24%
59.94 sis.alv.24%

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu naisten tunika. Tunikassa on ¾-hihat ja avara pääntie sekä edessä että takana. Tunika on malliltaan hieman A-linjainen ja rennon mallinen. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu.

  • Koot XS-XL
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): mystical-garden-army-naisten-tunika Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu naisten tunika. Tunikassa on ¾-hihat ja avara pääntie sekä edessä että takana. Tunika on malliltaan hieman A-linjainen ja rennon mallinen. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Kankaan kuosin on Ihkalle suunnitellut Nora Bisi ja se on painettu Euroopassa GOTS sertifioidulle pohjakankaalle.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Saatat myös pitää...

Go to Top