Mystical Garden Lavender lasten mekko

Varasto loppu

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu 3/4-hihainen mekko. Mekko on A-linjainen ja väljä, leikkaus rinnan alla ja rypytetty helma. Mekko sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Päivitetyssä mallissa helmaa hieman pidennetty. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Valmistettu luomupuuvillasta

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): mystical-garden-lavender-mekko Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu 3/4-hihainen mekko. Mekko on A-linjainen ja väljä, leikkaus rinnan alla ja rypytetty helma. Mekko sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Päivitetyssä mallissa helmaa hieman pidennetty. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Kankaan kuosin on Ihkalle suunnitellut Nora Bisi ja se on painettu Euroopassa GOTS sertifioidulle pohjakankaalle. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Lisätiedot

Lasten koot

80cm, 86cm, 92cm, 98cm, 104cm, 110cm, 116cm, 122cm, 128cm

Saatat myös pitää...

Go to Top