Mystical Garden Lavender lasten legginsit

Varasto loppu

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistetut kotimaiset lasten legginsit. Legginseissä on korkea vyötärö ja leveä kuminauha. Koossa 80-92 on hieman korotetumpi vyötärö. Printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Housuissa on normaalimitoitus.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): mystical-garden-lavender-legginsit Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistetut kotimaiset lasten legginsit. Legginsit sopii yhdistettäväksi monelle vaatteelle, paidoille ja tunikoille. Legginseissä on korkea vyötärö ja leveä kuminauha. Koossa 80-92 on hieman korotetumpi vyötärö, jotta vaipalle jää paremmin tilaa. Lasten legginseissä on normaalimitoitus. Uudessa mallissa hieman pidennetty lahkeen mittaa.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Housut on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa GOTS-sertifioidulle pohjakankaalle. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

 

Saatat myös pitää...

Go to Top