Hiding lasten t-paita

Varasto loppu

Laadukkaasta ja sileästä luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten lyhythihainen t-paita. Ihana pupukuosi sopii pojille ja tytöille. Kauniilla kankaalla seikkailee pupuherra Piilonen. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillatrikoosta

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Hiding.t-paita Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukkaasta ja sileästä luomupuuvillatrikoosta valmistettu lasten lyhythihainen t-paita. Ihana pupukuosi sopii pojille ja tytöille. Kauniilla kankaalla seikkailee pupuherra Piilonen. Piilonen nähdään myös Dearest malliston muissakin kuosivaatteissa. T-paitaan sopii loistavasti yhdistettäväksi esimerkiksi Simply Gold collegehousut. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Paita on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi, Mieli Design. Kangas on painettu Euroopassa. Kankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

 

Saatat myös pitää...

Go to Top