Calm Buddys Pink lasten mekko

69.90 sis.alv.24%
41.94 sis.alv.24%

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten pitkähihainen mekko. Mekossa on istuva yläosa ja leikkaus vyötäröllä. Helmaosa on rypytetty, pitkä ja runsas. Suloiset pussihihat kruunaavat koko kauneuden. Mekossa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): calm-buddys-pink-mekko Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten pitkähihainen mekko. Mekossa on istuva yläosa ja leikkaus vyötäröllä. Helmaosa on rypytetty, pitkä ja runsas. Suloiset pussihihat kruunaavat koko kauneuden. Mekossa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen.

Kuvissa mallilla päällään ribbisukkahousut värissä Rosa.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Mekko on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Elisa Parto. Kangas on painettu Euroopassa. Pohjakankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Saatat myös pitää...

Go to Top