Ihka – Mystical Garden Misty Plum joustocollege

2.69 sis.alv.24%

Varasto loppu

Laadukas ja napakka digiprintattu joustocollege; 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Kankaan taustapuolella lankalenkit. Kuosin on suunnitellut Mieli Designin Nora Bisi Ihkalle. Kangas on painettu Euroopassa ja sillä on GOTS sertifikaatti, joka takaa kankaan ekologisuuden ja eettisyyden. Sertifikaatti huomioi tuotteen koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kangas myydään 10 cm välein, pienin myytävä määrä on 0,5 m eli 5 kpl.

  • Kankaan leveys n. 150cm
  • Neliöpaino 290 g/m
  • Vain yksityiseen käyttöön

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): mystical-garden-mistyplum-joustocollege Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukas ja napakka digiprintattu joustocollege; 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Kankaan taustapuolella on lankalenkit. Kuosin on suunnitellut Mieli Designin Nora Bisi Ihkalle. Mystical Garden on ollut Ihkan kestosuosikki ihan alusta saakka. Tässä ihanassa versiossa pohjavärinä on luumuisen punertava violetti; plum. Mystical Garden kuosin kukat on kauniin valokuvamaisia ja mystisiä nimensä mukaisesti. Tätä klassikkoa on tunnustanut rakastavansa myös moni asiakkaamme, joka ei niin kukkakankaista yleensä piittaa.

Kangas on painettu Euroopassa ja sillä on GOTS sertifikaatti, joka takaa kankaan ekologisuuden ja eettisyyden. Sertifikaatti huomioi tuotteen koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Kankaan leveys on n. 150cm, neliöpaino 290 g/m. Ihkan omat kuosit ovat vain yksityiseen käyttöön, kaupallinen käyttö on kielletty.

Suositellaan esipesua 40°C
Pesu 40°C, ei rumpukuivausta
Saattaa kutistua 5%

Huomioithan, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä.

Saatat myös pitää...

Go to Top