Ihka – Mystical Garden Black trikoo

2.59 sis.alv.24%

Varasto loppu

Sileä digiprintattu trikoo on 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Kuosin on suunnitellut Nora Bisi Ihkalle. Kangas on painettu Euroopassa ja sillä on GOTS sertifikaatti, joka takaa kankaan ekologisuuden ja eettisyyden. Sertifikaatti huomioi tuotteen koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kangas myydään 10 cm välein, pienin myytävä määrä on 0,5 m eli 5 kpl.

  • Kankaan leveys n. 160cm
  • Neliöpaino 220 g/m
  • Vain yksityiseen käyttöön

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): mystical-garden-black-trikoo Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sileä digiprintattu trikoo; 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Kuosin on suunnitellut Nora Bisi Ihkalle. Mystical Garden on ollut Ihkan kestosuosikki ihan alusta saakka. Tässä ihanassa klassikkovärissä on pohjavärinä musta. Mystical Garden kuosin kukat on kauniin valokuvamaisia ja mystisiä nimensä mukaisesti. Tätä klassikkoakuosia on tunnustanut rakastavansa myös moni asiakkaamme, joka ei niin kukkakankaista yleensä piittaa.

Kangas on painettu Euroopassa ja sillä on GOTS sertifikaatti, joka takaa kankaan ekologisuuden ja eettisyyden. Sertifikaatti huomioi tuotteen koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Kankaan leveys on n. 160cm, neliöpaino 220 g/m. Ihkan omat kuosit ovat vain yksityiseen käyttöön, kaupallinen käyttö on kielletty.

Suositellaan esipesua 40°C
Pesu 40°C, ei rumpukuivausta
Saattaa kutistua 5%

Huomioithan, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä.

Go to Top