mukana-ommel2024

Ompelijoiden oma festivaali tulee taas!

Odotettu Ommel-festivaali tulee taas. Tapahtuma on ompelijoiden oma festivaali, ja se rakentuu tällä kertaa Hyvinkään Kipinä-koulukeskukseen 14.–16.6.2024. Viikonloppu tulee jälleen olemaan täynnä kursseja, työpajoja, luentoja sekä ompelulaneja – ja tietenkin myös ihania kankaita, ompelutarvikkeita ja koneiden testailua!

Meillä on mukana Ommel-festareilla kaikki ihanat omat kuosimme sekä paljon yksivärisiä kankaita aina trikoista pellaviin saakka. Mukaan sujahtaa myös ihanat käshitit eli harsokankaat. Tänä vuonna Ihkalla on suurempi osasto kuin aiemmin ja toivon mukaan saamme palakankaiden kaveriksi myös leikkuumahdollisuuden osastollemme. Nähdään Ommelissa!

Aukioloajat
Perjantai 14.6. klo 12–19
Lauantai 15.6. klo 10–18
Sunnuntai 16.6. klo 10–16

Ilmainen sisäänpääsy.