Vaunuverho Fruits

19.95 sis.alv.24%

Varasto loppu

Pehmeästä luomupuuvillatrikoosta valmistettu vaunuverho. Kankaina verhossa on etupuolella hedelmät ja taustapuolella keltavalkoiset raidat. Verho suojaa vauvaa tuulelta ja auringolta. Vaunuverhoa voi käyttää lastenvaunuissa, turvakaukalossa tai rattaissa. Vaunuverho kiinnitetään on muovirenkailla vaunujen kuomuun. Tuotteen mukana tulee viisi AddBaby muovirengasta. Muista huolehtia lastenvaunujen ilmanvaihdosta, älä käytä verhoa helteellä ettei vaunujen sisälämpötila nouse liian korkeaksi.

  • Koko 46×55 cm
  • 95% luomupuuvilla, 5% elastani
  • Valmistettu käsityönä Suomessa

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): VaunuverhoFruits Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vaunuverho suojaa vauvaa tuulelta ja auringolta. Vaunuverhoa voi käyttää lastenvaunuissa, turvakaukalossa tai rattaissa. Verho kiinnitetään on muovirenkailla vaunujen kuomuun. Muista huolehtia lastenvaunujen ilmanvaihdosta, älä käytä verhoa helteellä ettei vaunujen sisälämpötila nouse liian korkeaksi.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa. Tuotteessa käytetty kangas on suunniteltu Ruotsissa ja painettu Euroopassa. Kankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Huomioithan, että vaunuverhoa ei tule käyttää liian suurissa vaunuissa. Verhon tulee aina olla löysällä, kun se on vaunuun kiinnitettynä, sillä trikookangas voi liiasta venytyksestä päästä metallisten kiinnitysrenkaiden alta pois.

Vaunuverhon voi pestä tarvittaessa hienopesuohjelmalla 40°c, ei rumpukuivausta, silitys kahdella pisteellä.
Ensimmäinen pesu suositellaan tekemään erillään muusta pyykistä värinkerääjäliinan kera.

Go to Top