My Sweet Forest Dark Burgundy lasten pitkähihainen mekko

Varasto loppu

Uuden joulumallistomme ihana tumman punainen mekko kauniilla eläinkuosilla. Yhdistä mekkoon sukkahousut ja tonttulakki, joulun unelma-asu on valmis! Mekko on A-linjainen ja väljä, leikkaus rinnan alla ja rypytetty helma. Mekko sopii arkeen ja joulun aikaan. Pohjaväri on rusehtavan punainen, joka tekee mekosta kivan monikäyttöisen vielä reippaasti joulun jälkeenkin. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 86/92 – 122/128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla
  • Valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): mysweetforest-darkburgundy-pitkähihainen-mekko Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Uuden joulumallistomme ihana tumman punainen mekko kauniilla eläinkuosilla. Yhdistä mekkoon sukkahousut ja tonttulakki, joulun unelma-asu on valmis!

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu pitkähihainen mekko. Mekko on A-linjainen ja väljä, leikkaus rinnan alla ja rypytetty helma. Mekko sopii arkeen ja joulun aikaan. Pohjaväri on rusehtavan punainen, joka tekee mekosta kivan monikäyttöisen vielä reippaasti joulun jälkeenkin. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Kankaan kuosin on Ihkalle suunnitellut Nora Bisi ja se on painettu Euroopassa GOTS sertifioidulle pohjakankaalle. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Saatat myös pitää...

Go to Top