Hiding jumpsuit

84.90 sis.alv.24%

Varastossa

Joustavasta luomupuuvillacollegesta valmistettu vauvan haalari. Jumpsuit on kuvioitu kokonaan suloisella Hiding kuosilla. Kiinteässä hupussa tummanvihreä trikoovuori. Hihan- ja lahkeensuissa pitkät resorit, jotka voi taittaa alas lapsen kasvaessa. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 62/68-86/92
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • GOTS-sertifioitu luomupuuvilla
Tuotetunnus (SKU): Hiding-jumpsuit Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Joustavasta luomupuuvillacollegesta valmistettu vauvan haalari. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Kankaan kuosin on suunnitellut Nora Bisi, Mieli Design ja se on painettu Euroopassa GOTS sertifioidulle pohjakankaalle. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Mallit ovat 13kk (74/80) ja 9kk (62/68).

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

 

Saatat myös pitää...

Go to Top