Fox’s Fellows Rose vaunuverho

39.90 sis.alv.24%

Varasto loppu

Luomupuuvillatrikoosta valmistettu vaunuverho. Verhossa etupuolella supersuosikki Fox’s Fellows Rose ja taustapuolella vaaleanpunavalkoiset raidat. Vaunuverhon reunat on kantattu valkoisella. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu. Verho suojaa vauvaa tuulelta ja auringolta. Vaunuverhoa voi käyttää lastenvaunuissa, turvakaukalossa tai rattaissa. Vaunuverho kiinnitetään on muovirenkailla vaunujen kuomuun. Tuotteen mukana tulee viisi AddBaby muovirengasta.

  • Koko n. 46×55 cm
  • Valmistettu käsityönä Suomessa

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): vaunuverho-fox-rose Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Luomupuuvillatrikoosta valmistettu vaunuverho. Verhossa etupuolella supersuosikki Fox’s Fellows Rose ja taustapuolella vaaleanpunavalkoiset raidat. Vaunuverhon reunat on kantattu valkoisella. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu. Tuotteessa käytetty kangas on suunniteltu Suomessa ja painettu Euroopassa GOTS sertifioidulle kankaalle. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti.

Vaunuverho suojaa vauvaa tuulelta ja auringolta. Vaunuverhoa voi käyttää lastenvaunuissa, turvakaukalossa tai rattaissa. Verho kiinnitetään on muovirenkailla vaunujen kuomuun. Muista huolehtia lastenvaunujen ilmanvaihdosta, älä käytä verhoa helteellä ettei vaunujen sisälämpötila nouse liian korkeaksi.

Huomioithan, että vaunuverhoa ei tule käyttää liian suurissa vaunuissa. Verhon tulee aina olla löysällä, kun se on vaunuun kiinnitettynä, sillä trikookangas voi liiasta venytyksestä päästä metallisten kiinnitysrenkaiden alta pois.

Vaunuverhon voi pestä tarvittaessa hienopesuohjelmalla 40°c, ei rumpukuivausta, silitys kahdella pisteellä.
Ensimmäinen pesu suositellaan tekemään erillään muusta pyykistä värinkerääjäliinan kera.

Saatat myös pitää...

Go to Top