Fox´s Fellows pitkähihainen mekko – 92

35.00 sis.alv.24%

Varastossa

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu pitkähihainen mekko. Mekko on A-linjainen ja väljä. Mekossa on leikkaus rinnan alla ja rypytetty ihanan runsas helma. Mekko sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Jokaisessa tuotteessa printin kohdistus yksilöllinen. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • GOTS-sertifioitu luomupuuvilla
Tuotetunnus (SKU): FoxsFellowsmekkoLS Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukkaasta luomupuuvillatrikoosta valmistettu pitkähihainen mekko. Mekko on A-linjainen ja väljä, mekossa on pitkät hihat, leikkaus rinnan alla ja rypytetty ihanan runsas helma. Mekko sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu. Kankaan kuosin on suunnitellut Nora Bisi, Mieli Design ja se on painettu Euroopassa GOTS sertifioidulle pohjakankaalle. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Malli on 3-vuotias ja käyttää kokoa 104.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

Lisätiedot

Lasten koot

80cm, 86cm, 92cm, 98cm, 104cm, 110cm, 116cm, 122cm, 128cm

Saatat myös pitää...

Go to Top