Dearest Pastel Yellow lasten legginsit – 128

19.90 sis.alv.24%

Varastossa

Suomessa luomupuuvillatrikoosta ommellut lasten legginsit. Legginseissä on korkea vyötärö ja leveä kuminauha. Koossa 80-92 on hieman korotetumpi vyötärö. Leggareille kaveriksi sopii ihanasti vaikka Dearest mallistomme Simply Mist laatikkopaita. Printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Housuissa on normaalimitoitus.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): Dearest.pastelyellow.legginsit Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukkaasta ja sileästä luomupuuvillatrikoosta valmistetut lasten kotimaiset legginsit. Legginsit sopii yhdistettäväksi monelle vaatteelle, paidoille ja tunikoille. Ne ovat monen lapsen lempivaatekappale ja menevät sekä tytöille että pojille. Legginseillä saa pidennettyä myös helposti mekkojen käyttöaikaa. Legginseissä on korkea vyötärö ja leveä kuminauha. Koossa 80-92 on hieman korotetumpi vyötärö, jotta vaipalle jää paremmin tilaa. Lasten legginseissä on normaalimitoitus.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Housut on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa. Kankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

 

Saatat myös pitää...

Go to Top