Dearest Pastel Pink lasten paita

23.90 sis.alv.24%

Varastossa

Laadukkaasta ja sileästä luomupuuvillatrikoosta valmistettu kotimainen lasten pitkähihainen t-paita. Pitkähihaiseen paitaan sopii pirtsakasti yhdistettäväksi esimerkiksi Gold Stripes legginsit. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): Dearest.pastelpink.paita Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukkaasta ja sileästä luomupuuvillatrikoosta valmistettu lasten pitkähihainen t-paita. Ihanalla kankaalla komeilee metsäkauris Armas ja pupuherra Piilonen. Pitkähihaiseen paitaan sopii pirtsakasti yhdistettäväksi esimerkiksi Gold Stripes legginsit. Paidassa on normaalimitoitus ja printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Paita on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa. Kankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

 

Saatat myös pitää...

Go to Top