Dearest Latte lasten mekko

26.90 sis.alv.24%

Varastossa

Suomessa suunniteltu ja ommeltu laadukas luomupuuvillainen mekko. Mekko on A-linjainen ja väljä, mekossa on ¾ hihat, leikkaus rinnan alla ja rypytetty ihanan runsas helma. Mekko sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Printin kohdistus on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen. Mekossa on normaalimitoitus.

  • Koot 80-128
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti pientuotantona
  • Valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillatrikoosta
Tuotetunnus (SKU): Dearest.latte.mekko Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukkaasta ja sileästä luomupuuvillatrikoosta valmistettu ihana kotimainen lasten mekko. Mekko on A-linjainen ja väljä, mekossa on ¾ hihat, leikkaus rinnan alla ja rypytetty runsas helma. Mekko sopii niin arjen touhuihin kuin juhlavampaankin menoon. Kesällä mekko on luottovaate, helppo ja huoleton, sopivan väljä ja silti riittävän suojaava. Kylmemmällä kelillä tai talvella mekon voi pukea vaikka leggarin ja neuleen kanssa. Ihana vaate läpi vuoden!

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Mekko on ommeltu pientuotantona Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kankaan kuosin on suunnitellut Ihkalle Nora Bisi. Kangas on painettu Euroopassa. Kankaalla on GOTS sertifikaatti. GOTS eli Global Organic Textile Standard on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Sertifikaatti huomioi koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Kokotaulukosta voit verrata mittoja olemassa olevan vaatteen mittoihin. Taulukon mitat ovat valmiin vaatteen mittoja ja ne on mitattu tasaisella alustalla kyseisestä tuotteesta. Mitoissa saattaa esiintyä pientä vaihtelua, sillä tuotteet valmistetaan käsityönä.

 

Saatat myös pitää...

Go to Top